AKI AGENCY | WITTMANN realized project designed by @interiorarchitects Judith van Mourik. Interior of the 3 Michelin star restaurant De Leest Vaassen Netherlands. A special Wittmann dining sofa 'Vuelta' in britisch Green velvet. #wittmann #judithvanmourik #deleest #vaassen #akiagency #3michelinstarrestaurant #diningsofa #vuelta #jaimehayon #wittmannhayonworkshop #interieurarchitect #restaurantinteriors #quality #highend #salonresidence #residence #luxury #lxry info@akiagency.nl

13 september 2017

AKI AGENCY | WITTMANN realized project designed by @interiorarchitects Judith van Mourik. Interior of the 3 Michelin star restaurant De Leest Vaassen Netherlands. A special Wittmann dining sofa 'Vuelta' in britisch Green velvet. #wittmann #judithvanmourik #deleest #vaassen #akiagency #3michelinstarrestaurant #diningsofa #vuelta #jaimehayon #wittmannhayonworkshop #interieurarchitect #restaurantinteriors #quality #highend #salonresidence #residence #luxury #lxry info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>