JUST HAASNOOT :Just Haasnoot Wassenaar presenteert in samenwerking met WOTH (wonderful things magazine) een selectie uit onze collectie. We kregen volledig de vrije hand in het hoofdkantoor van WOTH, een oude melkfabriek in het zeeheldenkwartier in Den Haag.De tentoonstelling is gevuld met met ontwerpen van onder andere Modiste furniture, David Derksen, Mae Engelgeer, Os & Oos, Mieke Meijer, Jaime Hayon, Spectrum, Raf Simons for Kvadrat, Alex de Witte, Tjimkje, de Intuïtiefabriek, Lex Pott en VanTot.We hebben de fabriek helemaal aangekleed met onze favorieten. En Zebedeus@Just Cafe is aanwezig voor de nodige versnaperingen.We verheugen ons op uw komst!WOTH Van Galenstraat 34 Den Haag

18 mei 2017

JUST HAASNOOT :Just Haasnoot Wassenaar presenteert in samenwerking met WOTH (wonderful things magazine) een selectie uit onze collectie. We kregen volledig de vrije hand in het hoofdkantoor van WOTH, een oude melkfabriek in het zeeheldenkwartier in Den Haag.De tentoonstelling is gevuld met met ontwerpen van onder andere Modiste furniture, David Derksen, Mae Engelgeer, Os & Oos, Mieke Meijer, Jaime Hayon, Spectrum, Raf Simons for Kvadrat, Alex de Witte, Tjimkje, de Intuïtiefabriek, Lex Pott en VanTot.We hebben de fabriek helemaal aangekleed met onze favorieten. En Zebedeus@Just Cafe is aanwezig voor de nodige versnaperingen.We verheugen ons op uw komst!WOTH Van Galenstraat 34 Den Haag

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>