AKI-AGENCY The new bookshelf MONDRIAN/17 design Massimiliano Raggi for Casamilano home collection. Great success at Salone del Mobile 2017 #akiagency #casamilano #casamilanodealer #salonedelmobile2017 #milan #italy #architect #interiordesign #lxry #luxuryliving #interieurarchitect #newcollection Info@akiagency.nl

28 april 2017

AKI-AGENCY The new bookshelf MONDRIAN/17 design Massimiliano Raggi for Casamilano home collection. Great success at Salone del Mobile 2017 #akiagency #casamilano #casamilanodealer #salonedelmobile2017 #milan #italy #architect #interiordesign #lxry #luxuryliving #interieurarchitect #newcollection Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>