Wittmann | AKI :Het Stocletpaleis is een villa aan de Tervurenlaan in de Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe naar een ontwerp van de Oostenrijkse architect Josef Hoffmann, opgeleverd in 1911. Het gebouw wordt beschouwd als diens magnum opus en het sluitstuk van de jugendstil. Voor dit ontwerp is er ook een sofa ontworpen door Josef Hoffmann de Palais Stocklet sofa, deze zit nog steeds in de collectie bij Wittmann. #josefhoffmann #palaisstoclet #brussel #wittmann #jugendstil #icon #proud #vienna #architect #architecture #interiordesign #interiorarchitect #storytelling #legend #wittmanndealer #wittmannworkshop into@akiagency.nl

21 april 2020

Wittmann | AKI :Het Stocletpaleis is een villa aan de Tervurenlaan in de Brusselse gemeente Sint-Pieters-Woluwe naar een ontwerp van de Oostenrijkse architect Josef Hoffmann, opgeleverd in 1911. Het gebouw wordt beschouwd als diens magnum opus en het sluitstuk van de jugendstil. Voor dit ontwerp is er ook een sofa ontworpen door Josef Hoffmann de Palais Stocklet sofa, deze zit nog steeds in de collectie bij Wittmann. #josefhoffmann #palaisstoclet #brussel #wittmann #jugendstil #icon #proud #vienna #architect #architecture #interiordesign #interiorarchitect #storytelling #legend #wittmanndealer #wittmannworkshop into@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *