Wittmann | CoenGorterInteriors: a Vuelta 311 sofa used in a nice project of Coen Gorter Interiors. Really nice in this COF Velvet, thanks @coengorter_interiors to work with Wittmann in this project.#wittmann #coengorterinteriors #akiagency #vuelta #interiordesign #wittmanndealer #interieurarchitect #velvet #projects #maastricht #jaimehayon #vuelta Info@akiagency.nl

25 maart 2020

Wittmann | CoenGorterInteriors: a Vuelta 311 sofa used in a nice project of Coen Gorter Interiors. Really nice in this COF Velvet, thanks @coengorter_interiors to work with Wittmann in this project.#wittmann #coengorterinteriors #akiagency #vuelta #interiordesign #wittmanndealer #interieurarchitect #velvet #projects #maastricht #jaimehayon #vuelta Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *