Wittmann | Vyvafabrics : how beautiful is the Vuelta 80 chair in the Glade Stitch Blush of Vyvafabrics, have a nice weekend! #wittmann #vyvafabrics #akiagency #velvet #fabrics #interiordesign #aki #interieurontwerp #interieurarchitect #architect #wittmanndealer #graincuttable #jaimehayon #vienna #amsterdam #hotelinterieur Info@akiagency.nl

7 december 2019

Wittmann | Vyvafabrics : how beautiful is the Vuelta 80 chair in the Glade Stitch Blush of Vyvafabrics, have a nice weekend! #wittmann #vyvafabrics #akiagency #velvet #fabrics #interiordesign #aki #interieurontwerp #interieurarchitect #architect #wittmanndealer #graincuttable #jaimehayon #vienna #amsterdam #hotelinterieur Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *