Pulpo & Studio Pepe in Elle Decoration See the new Bent dining table for Pulpo designed by Sebastian Herkner, Presented at Salone del Mobile in Milan. #pulpoproducts #studiopepe #elledecoration #akiagency #sebastianherkner #pulpodealer #pulposhowroom #germany #italy #architects #interiordesign #interiordesigner #projectinrichting #hotelinterior Info@akiagency.nl

21 juli 2019

Pulpo & Studio Pepe in Elle Decoration See the new Bent dining table for Pulpo designed by Sebastian Herkner, Presented at Salone del Mobile in Milan. #pulpoproducts #studiopepe #elledecoration #akiagency #sebastianherkner #pulpodealer #pulposhowroom #germany #italy #architects #interiordesign #interiordesigner #projectinrichting #hotelinterior Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *