AKI AGENCY | GTV: sneak preview, new collection presented next week at Salone del Mobile ‘Rue‘Testiere DESIGNER: GAMFRATESIYEAR: 2019Hall 20 | Stand D07 see you next week! #new #collection #gtv #gebruederthonetvienna #akiagency #salonedelmobile2019 #bed #hotelinterior #interiordesign #interieurontwerp #interieurinspiratie #bedden #nieuwe #collectie info@akiagency.nl

5 april 2019

AKI AGENCY | GTV: sneak preview, new collection presented next week at Salone del Mobile ‘Rue‘Testiere DESIGNER: GAMFRATESIYEAR: 2019Hall 20 | Stand D07 see you next week! #new #collection #gtv #gebruederthonetvienna #akiagency #salonedelmobile2019 #bed #hotelinterior #interiordesign #interieurontwerp #interieurinspiratie #bedden #nieuwe #collectie info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *