AKI AGENCY | WITTMANN : seen at Dutch Design Week Eindhoven @elledecoration_nl the Vuelta chair 72 & Grain Cut table designed by Jaime Hayon for Wittmann. #elledecorationnl #elle #wittmann #jaimehayon #eindhoven #wittmannhayonworkshop #akiagency #vuelta #interiordesign #interiordesigner #interieur #interieurinspiratie #wittmanndealer #hotelinterior #restaurantinterior #projectinrichting #inspiratie Info@akiagency.nl

21 oktober 2018

AKI AGENCY | WITTMANN : seen at Dutch Design Week Eindhoven @elledecoration_nl the Vuelta chair 72 & Grain Cut table designed by Jaime Hayon for Wittmann. #elledecorationnl #elle #wittmann #jaimehayon #eindhoven #wittmannhayonworkshop #akiagency #vuelta #interiordesign #interiordesigner #interieur #interieurinspiratie #wittmanndealer #hotelinterior #restaurantinterior #projectinrichting #inspiratie Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *