AKI AGENCY | WITTMANN : seen at Dutch Design Week Eindhoven @elledecoration_nl the Vuelta chair 72 & Grain Cut table designed by Jaime Hayon for Wittmann. #elledecorationnl #elle #wittmann #jaimehayon #eindhoven #wittmannhayonworkshop #akiagency #vuelta #interiordesign #interiordesigner #interieur #interieurinspiratie #wittmanndealer #hotelinterior #restaurantinterior #projectinrichting #inspiratie Info@akiagency.nl

21 oktober 2018

AKI AGENCY | WITTMANN : seen at Dutch Design Week Eindhoven @elledecoration_nl the Vuelta chair 72 & Grain Cut table designed by Jaime Hayon for Wittmann. #elledecorationnl #elle #wittmann #jaimehayon #eindhoven #wittmannhayonworkshop #akiagency #vuelta #interiordesign #interiordesigner #interieur #interieurinspiratie #wittmanndealer #hotelinterior #restaurantinterior #projectinrichting #inspiratie Info@akiagency.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>