AKI AGENCY is proud! AKI agency is now also responsible for the Italian Lighting brand Stilnovo! With a lot of icons, from the 50’s and the 60’s.#akiagency #stilnovo #italian #lighting #italy #milano #icons #interiordesign #aki #interieurarchitect #projectinrichting #wooninspiratie #objects #restaurantinterior #hotelinteriors #luxury #lxry Info@akiagency.nl0031-651561603

11 oktober 2018

AKI AGENCY is proud! AKI agency is now also responsible for the Italian Lighting brand Stilnovo! With a lot of icons, from the 50’s and the 60’s.#akiagency #stilnovo #italian #lighting #italy #milano #icons #interiordesign #aki #interieurarchitect #projectinrichting #wooninspiratie #objects #restaurantinterior  #hotelinteriors #luxury #lxry Info@akiagency.nl0031-651561603

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *