AKI AGENCY is proud! AKI agency is now also responsible for the Italian Lighting brand Stilnovo! With a lot of icons, from the 50’s and the 60’s.#akiagency #stilnovo #italian #lighting #italy #milano #icons #interiordesign #aki #interieurarchitect #projectinrichting #wooninspiratie #objects #restaurantinterior #hotelinteriors #luxury #lxry Info@akiagency.nl0031-651561603

11 oktober 2018

AKI AGENCY is proud! AKI agency is now also responsible for the Italian Lighting brand Stilnovo! With a lot of icons, from the 50’s and the 60’s.#akiagency #stilnovo #italian #lighting #italy #milano #icons #interiordesign #aki #interieurarchitect #projectinrichting #wooninspiratie #objects #restaurantinterior  #hotelinteriors #luxury #lxry Info@akiagency.nl0031-651561603

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>